Infobar icon

Používaním našich stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú dodávať kvalitnejšie služby. Viac informácií

Kategórie
 
 
 
Kategórie
 
 
 
 

Vitajte na našom vynovenom e-shope!

Vážení naši zákazníci,

radi by sme Vás informovali o našej vynovenej internetovej lekárni - dobre-lieky.sk

Stránka dostala „nové šaty“  vďaka čomu je nie len krajšia, ale aj omnoho prehľadnejšia a jednoduchšia. Keďže vzhľad nie je všetko, ale dôležité je hlavne vnútro, tak tá „naša“ je plná atraktívnych ponúk. Vybrať si i naďalej môžete zo širokého sortimentu voľnopredajných liekov, výživových doplnkov, zdravotníckeho materiálu a pomôcok, lekárenskej kozmetiky a veterinárnych prípravkov za bezkonkurenčné ceny.

Vaše objednávky po prijatí budú čo najrýchlejšie spracované.  Objednávky je možné nechať zaslať do pohodlia domova, či do práce kuriérskou službou, alebo zvoliť osobný odber v niektorých z troch našich lekární v čase, ktorý Vám vyhovuje počas otváracích hodín lekárne.

  • Lekáreň Karpatia

Kristy Bendovej 2

Bratislava – Dúbravka

tel.: 02 / 390 237 54

 

  • Lekáreň Trnavské Mýto

Trnavská cesta 1

tel.: 0901 757 058

 

  • Lekáreň M Park

Centrum 8

Považská Bystrica

tel.: 042 / 442 43 11

 

V lekární Vám objednávku vydá náš kvalifikovaný personál, ktorý je pripravený Vám zodpovedať aj prípadne otázky ohľadom zdravia a liekov. Objednávky je možné zaplatiť priamo platobnou kartou počas objednania alebo bankovým prevodom a samozrejme aj formou dobierky kuriérovi alebo na odbernom mieste v hotovosti či platobnou kartou.

Garantujeme Vám čo najrýchlejšie vybavenie Vašich objednávok a maximálnu spokojnosť. Doteraz máme stovky spokojných zákazníkov, ktorým týmto ďakujeme vernosť (https://obchody.heureka.sk/dobre-lieky-sk/recenze/).

Veríme, že aj naďalej zveríte starostlivosť o Vaše zdravie do našich rúk. My urobíme všetko, aby sme Vašu dôveru nezradili.

Vaša internetová lekáreň dobre-lieky.sk

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia