Infobar icon

Používaním našich stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú dodávať kvalitnejšie služby. Viac informácií

Kategórie
 
 
 
Kategórie
 
 
 
 

Tento článok je venovaný mamičkám a budúcim mamičkám, ktoré čaká alebo už prežívajú jedno z najkrajších období života.

 

V našich zemepisných šírkach sme v prípade zdravotných ťažkostí skôr zvyknutí siahať  po liečivých rastlinách než hubách. Ale prečo nesiahnuť po niečom, čo má vo svete už dlhú tradíciu?

 

Stres. Kto z nás v dnešnej dobe neprežíva žiaden stres? Už len z toho slova máme doslova stres. Tentoraz však nebude reč o obyčajnom strese, posvietime si na ten oxidačný.

 

Každý z nás si chce pohyb užívať bez bolesti a bez strachu o svoje zdravie. S vekom alebo popri rôznych ochoreniach sa však sekundárne môže objaviť osteoporóza a tá často úplne skríži naše plány...

 

Aj keď počasie v posledných dňoch nie je ideálne, mnohí z nás sa snažia každú svoju voľnú chvíľu tráviť vonku v prírode, či už športom, na záhradke alebo len prechádzkami. Často nám však vie našu radosť z pohybu pokaziť bolesť pohybového aparátu.

 

Počuli ste už niekedy o individuálne pripravovaných liečivách (IPL)? Vo farmaceutickej praxi je táto skratka každému dobre známa. 

 

Téma COVID-u a  samotnej pandémie na nás teraz útočí z každej strany, hádam aj viac ako samotný vírus. Neustále vidíme nové štatistiky, počúvame informácie o vakcínach ale o čosi menej sa hovorí o domácej liečbe a o možných dlhodobých následkoch tejto choroby.

 

Je miestom prvej obrannej línie. Veľké množstvo baktérií a vírusov sa do tela dostáva priamo cez ňu. Nachádza sa v nej asi 800 rôznych druhov baktérií.

Ale ako sa o ňu správne starať?

 

Aké typy vakcín proti Covid-19 sú momentálne vo vývoji a akú majú účinnosť? To všetko sa dozviete práve v tomto článku.

 
V dnešnom uponáhľanom svete nemá každý čas na pravidelnú, zdravú stravu plnú ovocia, zeleniny a vlákniny. Preto mnohí z nás siahajú po výživových doplnkoch z lekární. Či už prídete priamo do lekárne alebo si otvoríte internetový obchod, zahltí vás neskutočné množstvo prípravkov.
Ale ktorý z nich si vybrať?

 

Čas čítania: 6 min

 

 

Leto sa nám pomaly končí a nastáva návrat do tvrdej reality. Slniečko postupne začne strácať na svojej intenzite a bude viac mrakov, dažďa. O to horšie sa bude ráno vstávať do škôlky, školy a do práce.

 

Všetky dôležité informácie o koronavíruse na jednom mieste.

Článok priebežne aktualizujeme, novinky ohľadom diania nájdete ku koncu tohto článku.

 

Po relatívne miernom decembri sa začiatkom januára ochladilo, avšak súčasné teploty sa opäť držia tesne nad nulou. Tieto časté zmeny počasia a teploty nad nulou so sebou prinášajú mnohé riziká. Na čo sa máme pripraviť, aby sme odolali s čistým štítom?  

 

Vážení naši zákazníci,

radi by sme Vás informovali o našej vynovenej internetovej lekárni - dobre-lieky.sk

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia